Dortmund doveo Kastra za 12 miliona evra

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund doveo Kastra za 12 miliona evra

Doskorašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena Gonzalo Kastro potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, objavio je sportski direktor Mihael Cork.

Borusija Dortmund iskoristila je izlaznu klauzulu u ugovoru Kastra i upravi Leverkuzena isplatila 12 miliona evra za usluge 27-godišnjeg Nemca.

„Želeo sam da napredujem i dalje, iako ovo nije bila nimalo laka odluka. Proveo sam sjajne godine u Leverkuzenu i klub će zauvek biti u mom srcu", izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kastro za sajt kluba.

Dortmund je tako dobio pojačanje na sredini terena, posle odluke uprave da proda Ilkaja Gindogana koji je odbio da produži ugovor sa Borusijom koji ističe 2016. godine.

Kastro je prošao sve mlađe selekcije Bajera, a za klub iz Leverkuzena upisao je 285 nastupa u Bundesligi i postigao 21 gol.

On je za reprezentaciju Nemačke odigrao pet utakmica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.