Dominacija Srba: Bane, Matić i Tadić među 15 najkorisnijih igrača u Premijer ligi

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dominacija Srba: Bane, Matić i Tadić među 15 najkorisnijih igrača u Premijer ligi

Neki kažu: "Ako se sada ne plasiramo na Evropsko prvenstvo, nikada nećemo", a mi možemo da se složimo sa tom konstatacijom, kao i statistika Premijer lige koja kaže da se tri srpska reprezentativca nalaze u samom vrhu liste korisnosti u dosadašnjem delu takmičenja.

Na zvaničnom sajtu Premijer lige objavljeni su statistički podaci u kojim se navodi da su kapiten reprezentacije Srbije i član Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Branislav Ivanović, Nemanja Matić i organizator igre Sautemptona Dušan Tadić na listi korisnosti u prvih 15 fudbalera.

Najbolje rangiran je bedem "plavaca" Branislav Ivanović koji je deveti, a bio je ranije i na boljoj poziciji, dok je mesto iza njega Tadić koji je napredovao na toj listi. Nemanja Matić je ostao na 13. poziciji sa indeksom korisnosti 91, iso koliko i Leonardo Uloa, perjanica Lestera.

Ubedljivo prvi je Dijego Košta koji je eksplodirao na startu sezone, dok drugo i treće mesto zauzimaju Morgan Snajderlin i Sesk Fabregas.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbi dominiraju u Premijer ligi

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2014

Ako se po jutru dan poznaje biće berićetna sezona u Premijer ligi za Srbe. Naši reprezentativci: Branislav Ivanović, Dušan Tadić i Nemanja Matić nalaze se među 15 najkorisnijih igrača na Ostrvu...Sjajan: Branislav Ivanović blista u dresu "plavaca".. ..Na zvaničnom sajtu Premijer lige objavljeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.