Dobar dan za Jamahe: Vinjalesu pol, Rosi drugi

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar dan za Jamahe: Vinjalesu pol, Rosi drugi

Završene su kvalifikacije pred trku za Veliku nagradu Francuske koja će u nedelju biti vožena na Le Manu. Sa pol pozicije kreuće Maverik Vinjales.

#MV25 leads the way ahead of qualifying #FrenchGPpic.twitter.com/WGyhI1KjRM

Jamaha je imala odličan dan kada su u pitanju kvalifikacije na Le Manu jer su prve dve startne pozicije zauzeli Maverik Vinjales i Valentino Rosi.

Vinjales je najbrži krug izvozao za 1:31.994, a Rosi je za njim zaostajao 106 hiljaditinki >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u svom najbržem krugu.

U prvom startnom redu pridružiće im se Žoan Zarko koji je od Vinjalesa bio sporiji za 0.306.

Your #FrenchGP grid:

P1 - @maverickmack25

P2 - @ValeYellow46

P3 - @JohannZarco1pic.twitter.com/9t1zILn2gH

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dobar dan za Jamahe: Vinjalesu pol, Rosi drugi

Izvor: AutoBlog, 20.Maj.2017

Završene su kvalifikacije pred trku za Veliku nagradu Francuske koja će u nedelju biti vožena na Le Manu. Sa pol pozicije kreuće Maverik Vinjales. Jamaha je imala odličan dan kada su u pitanju kvalifikacije na Le Manu jer su prve dve startne pozicije zauzeli Maverik Vinjales i Valentino Rosi. Vinjales...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.