Đukić kandidat za trenera Herkulesa

Izvor: Blic, 23.Mar.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić kandidat za trenera Herkulesa

Bivši trener Partizana i naše fudbalske reprezentacije Miroslav Đukić jedan je od glavnih kandidata za upraženjeno mesto šefa stručnog štaba španskog prvoligaša Herkulesa.

Đukić, koji je osam meseci vodio reprezentaciju Srbije, od decembra 2007. do avgusta 2008, a potom radio u Muskronu, za rivala ima samo jednog kolegu, slavnog napadača Reala, Meksikanca Huga Sančeza.

Prema pisanju španske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << štampe, njih dvojica su glavni kandidati za naslednika Estebana Viga kojeg je uprava Herkulesa pre dva dana otpustila nakon poraza od Osasune sa 4:0.

Isti izvori navode da Đukić, koga zastupa Peđa Mijatović, ima gotovo podjednake šanse kao Sančez koji je neslavno napustio Almeriju. Pako Flores se jedini pominje kao potencijalno rešenje za ovo radno mesto, ali se on svrsta u red onih stručnjaka koji bi mogli da dobiju taj posao samo ako se izjalove prve dve mogućnosti.

Poslednjeplasirani Herkules trenutno ima 26 bodova u Primeri, četiri manje od bega iz opasne zone uz devet utakmica do kraja šampionata.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miroslav Đukić blizu angažmana u Španiji

Izvor: S media, 23.Mar.2011

Miroslav Đukić, bivši selektor reprezentacije Srbije, najozbiljniji je kandidat da preuzme klupu španskog prvoligaša Herkulesa. ..Primera: Manu pogađao na sve strane..Gvardiola: Trener Barselone ne kritikuje sudije..Primera: Lekić gledao pobedu Osasune, remi Barselone VIDEO..Španski list As...

Nastavak na S media...

Đukić i zvanično preuzeo Erkules

Izvor: B92, 24.Mar.2011, 12:05

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u fudbalu i selektor Srbije Miroslav Đukić imenovan je za trenera španskog prvoligaša Erkulesa...Đukić će na klupi tima, koji trenutno deli poslednje mesto na tabeli Primere, naslediti Estebana Viga, koga je uprava Erkulesa smenila nakon serije loših rezultata...Mladi...

Nastavak na B92...

Miroslav Djukić novi trener Erkulesa

Izvor: Beta, 24.Mar.2011

BEOGRAD, 24. marta 2011. (Beta) - Srpski trener Miroslav Djukić preuzeo je španskog prvoligaša Erkules i u četvrtak je predstavljen novinarima u Alikanteu...Kako je objavio klub, Djukić će u četvrtak uveče voditi prvi trening sa igračima. On je tako zamenio Estebana Viga, a glavni cilj mu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.