Đorđević: Da se malo spustimo na zemlju

Izvor: MVP.rs, 22.Avg.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Da se malo spustimo na zemlju

Selektor Srbije je bio zadovoljan pobedom. Nahvalio je rivala.

Orlovi su u četvrtak odigrali pretposlednju pripremnu utakmicu pred put na Mundobasket, koji se od 30. avgusta do 14. septembra održava u Španiji. Oni su u vršačkoj dvorani "Milenijum" bili bolji od Novog Zelanda sa 83:79.

"U ovom trenutku, ovo je najveća pobeda za mene. Poštujem način igre koji gaji Novi Zeland. Naš rival je pokazao kako bi trebalo igrati timski, sa mnogo pomaganja i brzih dodavanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Svako zna svoju ulogu. Znali smo da će biti teška utakmica, jer do sada nismo igrali sa tako atipičnim ekipama, koje imaju niske igrače, ali srčano ulaze u snažne duele. Nisu ustukli nijednog trenutka", pohvalio je rivala Đorđević i potom dodao:

"Bila je ovo dobra provera za nas i zbog toga da se malo spustimo na zemlju posle dobrih partija na "Trofeju Beograda", mada mislim da mi nismo ni leteli. Na našu igru je uticala dobra igra Novog Zelanda. Igrali smo dobro, ali je u ovom trenutku ovo bio realan odnos snaga. Oni su uvek bili nezgodni za nas, jer smo i ranije, čak i kada smo osvajali medalje, gubili od njih. Dobro je da smo sada našli način da pobedimo", zaključio je selektor.

Ova dva tima će se ponovo sastati u nedelju, 24. avgusta, u beogradskoj dvorani "Pionir". To će biti poslednja provera Orlova pred put u Španiju na Svetski kup.

(foto: KSS)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.