Đoković u Ginisovoj knjizi rekorda

Izvor: RTS, 04.Sep.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u Ginisovoj knjizi rekorda

Epski meč finala Otvorenog prvenstva Australije između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najduže Gren slem finale, takođe, naš as je ovaj turnir osvajao pet puta, što je drugi razlog za stranicu u ovoj knjizi.

Novo priznanje za našeg asa. Novak je u Ginisovoj knjizi rekorda. Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrač sveta uspeo je da obori još jedan rekord. Najduže Gren slem finale i pet osvojoenih Australijan opena.
Đoković je Otvoreno prvenstvo Australije osvajao, do sada, pet puta - 2008, 2011, 2012, 2013. i 2015. godine. Takođe, Novak je akter najdužeg Gren slem finala, i ono je bilo u Melburnu.
Naime, Novak je protiv Rafaela Nadala 2012. godine u finalu slavio sa 3:2 po setovima 5:7, 6:4, 6:2, 6:7, 7:5. Ovaj meč je trajao pet sati i 53 minuta.

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2015

Osvojio je Novak Đoković mnogo turnira u karijeri i pobedio na velikom broju mečeva, ali je danas dobio još jedno priznanje. Ušao je u Ginisovu knjigu rekorda. Razlog ovog uspeha jeste osvajanje Australijan opena pet puta (2008, 2011, 2012, 2013 i 2015. godine), kao i najduže finale u istoriji...

Nastavak na Večernje novosti...

Ðoković zvanično u Ginisovoj knjizi rekorda

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2015

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković zvanično je ušao u Ginisovu knjigu rekorda...Osim što dominira svetskim tenisom, Novak drži dva rekorda, preneo je londonski Telegraf...U najnovijem izdanju čuvene Ginisove knjige ima mnogo sportista, a svetski broj jedan drži rekord sa najviše pobeda na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.