Izvor: Beta, 07.Avg.2010, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković miran do četvrtfinala

BEOGRAD, 7. avgusta 2010. (Beta) - Najbolji srpski teniser Novak Djoković imao je sreće na žrebu za Rodžers kup u Torontu, pošto je po opštem utisku izvučen u lakšu polovinu kostura.

Djoković, drugi nosilac turnira, u prvom kolu turnira koji počinje u ponedeljak, biće slobodan. Potom bi, ako ne bude iznenadjenja, za protivnike trebalo da ima Žilijena Benetoa, a u trećem krugu Austrijanca Jirgena Melcera, 13. nosioca.

Rival u četvrtfinalu mogao bi da mu bude šesti nosilac Nikolaj Davidenko iz Rusije, a u polufinalu i dugo godina najbolji teniser sveta Rodžer Federer.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković u Torontu miran do četvrtfinala

Izvor: GoSerbia.com, 07.Avg.2010

Najbolji srpski teniser Novak Đoković imao je sreće na žrebu za Rodžers kup u Torontu, pošto je po opštem utisku izvučen u lakšu polovinu kostura.

Nastavak na GoSerbia.com...

Rafa i Nole u dublu na turniru u Torontu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Avg.2010, 14:21

TORONTO, 8. avgusta 2010. (Beta-AFP) - Dvojica najboljih tenisera sveta, Španac Rafael Nadal i Novak Đoković odlučili su da udruže snage i igraju u dublu na Rodžers kupu u Torontu koji počinje u ponedeljak. Poslednji put su najbolja dva tenisera sa ATP liste igrala u dublu još 1976. godine. To...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.