Đavo je došao po svoje... Imperator Adrijano ostao bez kuće i para, vratio se kod majke u favelu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đavo je došao po svoje... Imperator Adrijano ostao bez kuće i para, vratio se kod majke u favelu

Kontroverznom Brazilcu je leđa okrenulo i menažder Žilmar Rinaldi sa kojim je sarađivao od početka karijere

Ostaće večita misterija nekoliko daleko je mogao da dogura. Napravio je velike uspehe u karijeri, ali čini se da nije došao ni blizu maksimuma koji je mogao da ostvari. Adrijano Leite Ribeiro, popularni Imperator. Nekada jedan od napadača pod kojim su se tresli zemlja i protivnici. Talenat koji nam je pokazao samo delić svojih mogućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Spektakularan igrač koji je sa ozbiljnim fudbalom praktično završio u 25. godini kada je krenuo slom njegove karijere u Interu. Svi kasniji pokušaji da fudbalski oživi su završeni neuspešno. Što u Italiji, što u domovini. Poslednji put je pokušao prošle godine u Atletiko Paranenseu, ali je izdržao samo četiri meča pre nego što je dobio otkaz.

Noćni život, alkohol, žene i druženje sa kriminogenim tipovima su Adrijana odveli stranputicom. Retko se pojavljuje u javnosti, a poslednja vest koju je lansirao jedan sajt koji se bavi dešavanjima u Interu i poziva se na informacije iz kluba glasi da je kontroverzni Brazilac na rubu bankrota.

Ostao je bez luksuzne vile u elitnom naselju Bara di Tižuka u Rio de Žaneiru, leđa mu je okrenuo i agent Žilmar Rinaldi koji je bio sa njim od početka karijere, potrošio je gotovo sav novac i preselio se u favelu Vila Kruzeiro kod majke i porodice. U jedan od najopasnijih krajeva u Brazilu na čijim prljavim ulicama je počeo da šutira loptu kao klinac…

(FOTO: Instagram)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.