ĐUKIĆ POSLE KATASTROFE OD BARSE: Nismo imali m**a! Osramotili smo se!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ POSLE KATASTROFE OD BARSE: Nismo imali m**a! Osramotili smo se!

Srpskom treneru nije nimalo lako pao žestok poraz koji je njegova ekipa pretrpela od Barselone i bio je besan na svoje igrače

Miroslav Đukić je bio poprilično ambiciozan i pun samopouzdanja pred duel njegove Kordobe protiv Barselone, ali se to obilo o glavu njegovom timu koji je pregažen od strane katalonskog tima. Upravo zbog teškog poraza srpski trener bio je besan posle meča i bez dlake na jeziku rekao šta misli o igri svoje ekipe.

- Bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << smo presmešni. Možete da pobedite, da izgubite, da odigrate nerešeno, ali ne možete imati ovakav stav. Ništa mi se nije svidelo u mojoj ekipi. Bolelo me je kada vidim da Inijesta pretrčava moje igrače. Primili smo dva gola iz prekida – ljutito je odgovarao na novinarska pitanja Đukić, a onda je bio još oštriji.

Foto: AP/Tanjug

- Nismo imali m**a. Došli smo da molimo za Barselonine dresove. Osećam sramotu. Ovde igraju samo oni sa m**ima. Mi kao da smo tražili autograme i dresove pre utakmice. Da biste pobedili na ovom terenu morate biti ponosni. Možete da budete pobeđeni 5:0, ali mi smo igrali sa pola gasa.

Nekadašnji strateg Valensije koji pokušava da novajliji u ligi obezbedi opstanak preuzeo je krivicu i na sebe.

- Veliki deo krivice je moj. Tim je slika i prilika svog trenera. Mi smo bili smešni. Stav mora biti drugačiji, moramo da igramo agresivnije, tako smo mnogo sigurniji – završio je Đukić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.