Divac ponudio posao Stojakoviću i Džeksonu

Izvor: MVP.rs, 28.Jul.2015, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac ponudio posao Stojakoviću i Džeksonu

Da li će se stara ekipa ponovo okupiti?

Majk Bibi, Dag Kristi, Peđa Stojaković, Kris Veber i Vlade Divac su činili petorku Sakramenta koja je početkom 21. veka bila nadomak osvajanja NBA titule. Ali, Kingsi ne bi bili tako jaki da na klupi nisu imali Bobija Džeksona, Hida Turkoglua, Skota Polarda...

Nije tajna da je "lepak" kraljeva bio Vlade Divac, koji je pre nekoliko meseci postavljen za potpredsednika franšize >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << iz prestonice Kalifornije i ovog leta se bacio na ozbiljan posao. A, deo njegovih planova čine i bivši saigrači, pa su američki mediji objavili da je nekada sjajni centar ponudio posao Stojakoviću i Džeksonu.

Kako navode isti izvori, odgovor od Stojakovića neće dobiti pre septembra, a posao "snajperiste" bi bio odnosi i komunikacija sa igračima. Sa druge strane, ne zna se koja uloga je namenjena Džeksonu, koji se nakon igračke karijere posvetio trenerskom poslu. Od 2011. do 2013. je radio kao asistent u Sakramentu, a posle toga u Minesoti.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.