Dijego Kosta spreman za Barselonu

Izvor: B92, 15.Maj.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego Kosta spreman za Barselonu

Najbolji strelac Atletiko Madrida Dijego Kosta počeo je da trenira sa saigračima pa će biti spreman za duel sa Barselonom koji će odlučiti šampiona Španije.

Rodjeni Brazilac 27-godišnji Kosta, koji je ove sezone postigao 27 golova u Primeri, propustio je nedeljni remi sa Malagom zbog povrede mišića.

Atletiko pred poslednje kolo ima tri boda više od Barselone, pa mu je dovoljan i bod za osvajanje prve titule od 1996. godine. Od 2004. Barselona i Real Madrid su osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve titule prvaka Španije.

Ceo tim trenera Dijega Simeonea fokusiran je pred gostovanje na Nou Kampu na fizičke i strateške pripreme, objavio je Atletiko na klupskom sajtu.

Barselona će odbraniti tron ukoliko pobedi, jer će imati bolji međusobni skor, nakon što je u januaru odigrala na Visente Kalderonu nerešeno 0:0.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podrhtavanje tla u Barseloni: Kosta stiže na Nou Kamp

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2014

Najbolji strelac Atletika iz Madrida Dijego Kosta priključio se saigračima na treningu i gotovo sigurno biće spreman za gostovanje u subotu u Barseloni, gde Jorgandžije u poslednjem kolu Primere igraju za titulu. Rođeni Brazilac, koji je ove sezone postigao 27 golova u Primeri i osam u Ligi šampiona,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Košta igra protiv Barselone

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Maj.2014, 14:28

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da se napadač Dijego Košta oporavio od povrede butnog mišića i da će igrati u meču za titulu u Primeri protiv Barselone, u subotu na stadionu Kamp Nou.. (FOTO: Sporst mol). Košta nije igrao u nedeljnom remiju protiv Malage (1:1), ali će se vratiti...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.