Dijego Kosta promašio penal zbog gologuzana!

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Apr.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijego Kosta promašio penal zbog gologuzana!

Ovo se ne viđa svaki dan. U 65. minutu susreta u predgrađu Madrida igrač Hetafea Lafita je skrivio jedanaesterac i zradio isključenje. U tom trenutku Atletiko Madrid je već vodio sa 1:0.
Loptu je uzeo najbolji igrač Jorgandžija Dijego Kosta, a jedan navijač Hetafea dosetio se na koji način bi sigurno mogao da poremeti koncentraciju Brazilcu koji od nedavno igra za špansku reprezentaciju.
Jednostavno, ovaj originalni (i ne preterano pametni) navijač domaćih se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << skinuo i okrenuo zadnjicu ka izvođaču jedanaesterca. I naravno, Dijego Kosta je promašio…
Na kraju je Atletiko ipak iskoristio igrača više, postigli su gosti i drugi pogodak i slavili trijumf od 2:0 koji ih je ostavio na čelu tabele sa tri boda više od Reala i četiri od Barselone. A taj poslednji pogodak bio je upravo delo Dijega Koste.
Na žalost svih fanova Jorgandžija, sjajni Brazilac sa španskim pasošem se povredio tom prilikom, udario je u stativu nogom i morao je ranije van terena. Kako prenose španski novinari u pitanju je rasekotina i nema preloma noge.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Evo zbog čega je Košta promašio penal

Izvor: Mondo, 14.Apr.2014, 19:03

Ako se pitate zašto igrač madridskog Atletika, Dijego Košta, u nedelju nije iskoristio jedanaesterac na gostovanju..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.