Dijara se nudi Napoliju

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Mar.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijara se nudi Napoliju

Fudbaler Monaka Mamadu Dijara voleo bi da od naredne sezone igra za italijanski Napoli, rekao je njegov menadžer Frederik Gera.

- Dijara smatra Napoli za klub koji bi u budućnosti mogao mnogo da napreduje i voleo bi da bude deo toga - rekao je Gera u razgovoru za italijanski radio CRC.
Reprezentativac Malija u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je prešao u Monako na pozajmicu iz madridskog Reala.
- Na kraju sezone Dijara će postati slobodan igrač. Uskoro puni 30 godina i sigurno će naredni ugovor potpisati na tri ili četiri godine. To bi bila sjajna prilika za Napoli da dobije igrača koji mnogo doprinosi timu svojim kvalitetom i ponašanjem van terena - ocenio je Gera.
Mamadu Dijara je u Real došao 2006. godine iz Liona za šest miliona evra, a italijanski mediji nedavno su ga povezivali sa prelaskom u Juventus ili Romu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mamadu Dijara nudi se Napoliju

Izvor: Blic, 08.Mar.2011

Fudbaler Monaka Mamadu Dijara voleo bi da od naredne sezone igra za italijanski Napoli, rekao je njegov menadžer Frederik Gera..."Dijara smatra Napoli za klub koji bi u budućnosti mogao mnogo da napreduje i voleo bi da bude deo toga", rekao je Gera u razgovoru za italijanski radio CRC...Reprezentativac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.