Dibalaaa! Kao na PES-u (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dibalaaa! Kao na PES-u (VIDEO)

Stara dama vodi majstorskim golom Argentinca od sedmog minuta

Početak iz snova za Juventus!

Već posle sedam minuta igre Stara dama je povela protiv Barselone pogotkom Paula Dibale. Omaleni Argentinac majstorski je levicom, iskosa se desne strane, matirao golmana Ter Štegena i doneo prednost šampionu Italije.

Još jednom je Dibala pokazao koliko je majstor i zašto Barselona toliko želi da ga namami u Kataloniju. Njegov prelepi pogodak, kao na PES-u, najbolja je preporuka za veliki transfer.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udarila Barsa na Supermena… (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2017

I polomila zube..Paulo Dibala je u prvom poluvremenu bacio Barselonu u nokaduan. Posle dvadesetak minuta igre, Juventus je došao do velikih 2:0 golovima omalenog Argentinca i ostvario rezultat iz snova...Međutim, nije samo Dibala stao na žulj Barseloni večeras. Imali su Katalonci idealnu priliku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.