Detalji Kataijevog ugovora: Koliko novca ide Zvezdi i šta još dobija uz to?

Izvor: Telegraf.rs, 01.Sep.2016, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji Kataijevog ugovora: Koliko novca ide Zvezdi i šta još dobija uz to?

Aleksandar Katai je bukvalno nekoliko sekundi pre ponoći postao novi igrač Alavesa. Prava drama odvijala se na Marakani poslednjeg dana prelaznog roka, gde se u poslenjem satu pojavio novi kupac za najboljeg igrača Zvezde.

Čelnici crveno-belih i Alavesa postigli su dogovor nekoliko minuta pre kraja prelaznog roka, ali se čekao faks sa potpisom kako bi bio overen bukvalno minut do ponoći. I baš tada je stigao i posao je uspešno realizovan.

Što se tiče finansijskih uslova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Crvena zvezda će za Kataija inkasirati 2.000.000 evra. Takođe, crveno-belima ide 20% od budućeg transfera, za koji oni veruju da će biti višemilionski, jer je sada dobio poziv i u reprezentaciju Srbije.

Pogledajte i šta nam je Katai rekao kada je došao na prvo okupljanje reprezentacije:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.