Despotović u Uravi

Izvor: B92, 27.Jun.2011, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Despotović u Uravi

Srpski reprezentativac Ranko Despotović potpisaće dvogodišnji ugovor sa japanskom Uravom.

Za dosadašnjeg napadača Đirone su prema pisanju novina bili zainteresovani Crvena zvezda i Visla, ali se on odlučio za Japan.

"Završili smo posao oko transfera Despotovića na zadovoljstvo svih strana u priči. Reč je o veoma uglednom klubu čiji je generalni sponzor 'Micubiši'", rekao je Ljubomir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vorkapić koji je u saradnji sa Zoranom Pavlovićem obavio transfer.

Visina obeštećenja nije saopštena, ali se očekuje da Despotović godišnje zarađuje oko pola miliona evra. Trener Urave je Željko Petrović, a ekipa je posle 13 odigranih duela tek na 14. mestu na tabeli.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Mitsubishi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni Zvezda, ni Visla - ode Ranko u Japan

Izvor: Mondo, 27.Jun.2011

Posle višenedeljnog spekulisanja reprezentativac Srbije dogovorio transfer u ekipu Urave, člana Džej lige.

Nastavak na Mondo...

Ranko Desapotović prelazi u japansku Uravu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2011

Srpski reprezentativac Ranko Despotović potpisaće dvogodišnji ugovor sa japanskom Uravom.

Nastavak na Vesti-online.com...

Ranko Despotović prelazi u japansku Uravu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2011

Srpski reprezentativac Ranko Despotović potpisaće dvogodišnji ugovor sa japanskom Uravom...Za dosadašnjeg napadača Đirone su prema pisanju novina bili zainteresovani Crvena zvezda i Visla, ali se on odlučio za Japan..."Završili smo posao oko transfera Despotovića na zadovoljstvo svih strana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.