Demikelis: Šampionska trka nije gotova

Izvor: Press, 14.Apr.2014, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demikelis: Šampionska trka nije gotova

"Nismo dobro počeli meč, ali smo u nastavku popravili igru i bili smo bolji tim više od 45 minuta. Nismo zadovoljni zbog rezultata, možda je pravednije bilo da se meč završio nerešeno, ali ima još dosta da se igra. Nadam se da ćemo do kraja dobiti sve utakmice, a Liverpul napraviti kiks", rekao je Demikelis za Mančester Ivning njuz.

Liverpul se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa 77 osvojenih bodova, dva više u odnosu na Čelsi, a sedam u odnosu na Siti, koji ima dve utakmice manje.

Priliku da uhvate priključak za liderom fudbaleri Sitija imaće u sredu kada u zaostalom meču dočekuju poslednjeplasirani Sanderlend.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.