Demba Ba postigao bizaran gol: Bešiktaš diše za vrat Fenerbahčeu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demba Ba postigao bizaran gol: Bešiktaš diše za vrat Fenerbahčeu (VIDEO)

Senegalac sedam od deset golova postigao u drugom poluvremenu

Bešiktaš se drugom vezanom pobedom, ovoga puta protiv Mersina sa 2:1, definitivno vratio na pravi kolosek i ne dozvoljava Fenerbahčeu da se odlepi. Četa Slavena Bilića sada kaska samo jedan bod za liderom turske Superlige i čeka njegov prvi naredni kiks.

Klub iz Istanbula dobro je otvorio meč, poveo preko Šahana u 30, ali je Kaloglu u 61. izjednačio i najavio neizvesnu završnicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Međutim, od toga nije bilo ništa pošto je Demba Ba samo četiri minuta kasnije bizarnim golom ponovo doveo Bešiktaš u vođstvo. Pokazalo se još jednom da je Senegalac najopasniji u nastavku igre, jer statistika kaže da je sedam od deset golova postigao u drugom poluvremenu.

Srpski Genčlerbirligi je doživeo drugi uzastopni poraz na svom terenu, ovoga puta od Rizea 0:2. Domaći tim, za koji su igrali Duško Tošić i Radosav Petrović, dok je Nemanja Tomić sedeo na klupi, završio je meč sa osmoricom igrača u polju. Goso je isključen u 29, a Ćifti i Tosun u drugom, odnosno trećem minutu sudijske nadoknade vremena drugog poluvremena.

Konja Jagoša Vukovića minimalnim rezultatom dobila je Eskišehir Gorana Čaušića.  

SUPER LIG - 18. KOLO

Petak:

Ahisar - Balikeširspor 2:2 (2:0)

/Kisa, Vural 39 - Duglao 60ag, Kulušić/

Trabzon - Erdžijes 3:0 (2:0)

/Ekiči 22, Kardozo 45 - Karaer 56/

Subota:

Kasimpaša - Bašakšehir 0:1 (0:0)

/Šenturk 79pen/

Gacijantep - Sivaspor 1:3

/Demir 27 - Šauš 54, Akin 56, Bekmeči 76/

Karabuk - Fenerbahče 1:2 (0:1)

/Traore 75 - Sahin 7, Emenike 58/

Nedelja:

Genčlerbirligi – Rize 0:2 (0:2)

/Kaja 8, Obranijak 35/

Konja – Eskišehir 1:0 (1:0)

/Kabze 43/

Bešiktaš - Mersin 2:1 (1:0)

/Šahan 30, Demba Ba 65 - Kaloglu 61/

19.00: Galatasaraj - Bursa

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Demba Ba, i kad neće, on ga da! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2015, 17:46

Bešiktaš, čiju snagu i ozbiljnost videli u dva meča sa Partizanom tokom jesenjih okršaja u grupnoj fazi Lige Evrope je ostao u trci za titulom šampiona u Turskoj posle tesne pobed nad Mersinom pred svojim navijačima. Gol odluke postigao je provereni strelac Demba Ba, igrač koji je na pozajmici...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.