Dejan Musli u Timu Sveta

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2010, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Musli u "Timu Sveta"

Centar FMP-a Dejan Musli pridružio se grupi igrača sa ovih prostora koji su imali čast da nastupaju za "Tim sveta" na "Najki Hups Samitu".

Talentovani centar tima iz Železnika koji je već godinama dominantan u juniorskoj konkurenciji, pridružio se tako Jovi Stanojeviću, Goranu Ćakiću,Vladimiru Radmanoviću, Luki Bogdanoviću, Draganu Laboviću, Milenku Tepiću, Nemanji Aleksandrovu, Bobanu Marjanoviću i Milanu Mačvanu, koji su takođe nastupali na ovoj utakmici, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Sportski žurnal".

Tradicionalni "Najki Hups Samit" održaće se 10. aprila u SAD, a ekipu "Tim Sveta" predvodiže Australijanac Rob Beveridž, a asistent će mu biti Marin Sedlaček.

Za ekipu "Tim Sveta" nastupiće i Duje Dukan (Hrvatska), Kori Džozef (Kanada), Tristan Tompson (Kanada), Džejson Kadi (Australija), Enes Kanter (Turska), Nikola Mirotić (CG), Jonas Valancijunas (Litvanija), Nikos Papas (Grčka) i Kinez Li MU Hao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Musli u "Timu Sveta"

Izvor: B92, 02.Mar.2010

Centar FMP-a Dejan Musli pridružio se grupi igrača sa ovih prostora koji su imali čast da nastupaju za "Tim sveta" na "Najki Hups Samitu"...Talentovani centar tima iz Železnika koji je već godinama dominantan u juniorskoj konkurenciji, pridružio se tako Jovi Stanojeviću, Goranu Ćakiću,Vladimiru...

Nastavak na B92...

Musli na Najki hups samitu

Izvor: Kurir, 03.Mar.2010, 03:32

Centar FMP Dejan Musli nastupiće za „Tim sveta“ na tradicionalnom Najki hups samitu, koji se 10. aprila održava u Portlandu. Juniorski reprezentativac Srbije će predvoditi selekciju sveta u duelu sa najtalentovanijim američkim košarkašima. Musli će tako nastaviti tradiciju nastupa srpskih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.