De Rosi neizvestan za meč sa Nemačkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Rosi neizvestan za meč sa Nemačkom

Italijanski fudbalski reprezentativac Danijele de Rosi najverovatnije će zbog povrede propustiti utakmicu protiv Nemačke, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Kako su danas preneli italijanski mediji, De Rosi je propustio jučerašnji trening i gotovo sigurno će propustiti utakmicu s Nemačkom, koja se igra u subotu od 21 čas u Bordou.

De Rosi se povredio u ponedeljak u 54. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minutu utakmice sa Španijomu osmini finala, kada je dobio snažan udarac u kuk. Njega je na terenu zamenio Tijago Mota, koji je dobio drugi žuti karton, pa ni on neće igrati protiv Nemačke.

De Rosija će u timu zameniti Stefano Sturaro.

Lekar italijanske reprezentacije Danijele Kastelači će večeras saopštiti kakva je situacija sa De Rosijem, preneo je sajt Fudbal Italija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

De Rosi verovatno propušta Nemačku

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Danijele de Rosi najverovatnije će zbog povrede propustiti utakmicu Italije protiv Nemačke, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj...Kako su danas preneli italijanski mediji, De Rosi je propustio trening u utorak i gotovo sigurno će propustiti takmicu s Nemačkom, koja se igra u subotu od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.