De Bur veran Ajaksu i sledeće sezone

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bur veran Ajaksu i sledeće sezone

Trener Ajaksa Frank de Bur saopštio je da će i naredne sezone ostati u klubu za koji je ugovorom vezan do 1. jula 2017. godine.

De Bur je naglasio da želi da stavi do znanja da neće otići iz kluba, bez obzira na ponude koje Ajaks eventualno bude dobijao za njega.

"Ukoliko klubovi budu zvali direktora Marka Overmarsa, ili mog agenta, sigurno je da im neću otvoriti vrata", rekao je De Bur.

De Bur je predvodio Ajaks do četiri poslednje titule prvaka Holandije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali su male sanse da to učini i peti put ove sezone.

Njegov mlad tim trenutno je drugi u holandskom prvenstvu, sa 14 bodova zaostatka za liderom PSV Ajndhovenom, uz preostalih deset utakmica do kraja sezone.

Ajaks je jedini holandski klub koji će igrati u osmini finala Lige Evrope, protiv Dnjepra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.