De Bjazi: Ne strahujem od Srba, ali poštujem ih jer igraju za velike klubove

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bjazi: Ne strahujem od Srba, ali poštujem ih jer igraju za velike klubove

Selektor Albanije Đani de Bjazi pozvao je za predstojeće kvalifikacione mečeve sa Srbijom i Albanijom ukupno 26 igrača.

Srbija će 8. oktobra biti gost u Elbasanu, dok Albanci tri dana kasnije odlaze na megdan Jermeniji u poslednjem meču u I grupi kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

Selektor Albanije je uoči okršaja sa "orlovima", koji će biti odigran pod ogromnim merama obezbeđenja i koji privlači veliku pažnju medija, poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nema straha od protivnika i da veruje u uspeh.

"Ne plašim se nijednog igrača iz tima Srbije! Ipak, moram da priznam da ih sve respektujem jer igraju u velikim evropskim klubovima. Po meni, jedan su od najjačih timova u grupi. Za mene možda i najbolji. Ipak, tabela pokazuje da imaju određenih problema i radićemo na tome da iskoristimo njihove slabosti", rekao je De Bjazi.

On je rekao da ga ne bi zadovoljio bod iz mečeva sa izabranicima selektora Radovana Ćurčića.

"Kad god me to pitaju, uvek imam isti odgovor, nikad ne izvodim svoj tim na teren s ciljem da osvojim bod. Uvek me zanima isključivo pobeda, pa tako i sada. Moraćemo da napadnemo da bismo pobedili Srbiju", zaključio je italijanski stručnjak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

De Bjazi: Srbija? Ne plašim se nijednog njenog igrača

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2015

Selektor Albanije Đani de Bjazi pozvao je za predstojeće kvalifikacione mečeve sa Srbijom i Jermenijom ukupno 26 igrača...Srbija će 8. oktobra biti gost u Elbasanu, dok Albanci tri dana kasnije odlaze na megdan Jermeniji u poslednjem meču u I grupi kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.