Darija Klišina gleda ka Lozani

Izvor: Mondo, 13.Avg.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darija Klišina gleda ka Lozani

Međunarodna atletska federacija (IAAF) saopštila je da je suspendovala jedinu rusku atletičarku na OI u Rio de Žaneiru.

Ruska skakačica u dalj Darija Klišina odmah je uložila žalbu na odluku IAAF.

Portparol IAAF Janis Nikolau rekao je da je Klišini opozvana dozvola da se takmiči posle novih informacija dobijenih prošle nedelje, ali nije precizirao koje su to informacije.

Klišina je nekadašnja dvoranska prvakinja Evrope.

Ona je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedina od 68 ruskih atletičara kojoj je dozvoljeno da se takmiči u Riju posle doping skandala.

Nikolau je rekao da se Klišina žalila Sudu za sportsku arbitražu (CAS), koji bi odluku trebalo da donese u nedelju ili ponedeljak, pre nego što počne takmičenje.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Klišina zvanično suspendovana sa OI

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2016, 01:21

Međunarodna atletska federacija (IAAF) saopštila je da je suspendovala jedinu rusku atletičarku na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, skakačicu u dalj Dariju Klišinu, kao i da je ona uložila žalbu na tu odluku...Portparol IAAF Janis Nikolau rekao je da je Klišini opozvana dozvola da se takmiči...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.