Dan XI: Šarapova u plusu, Mari plus 1. set

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan XI: Šarapova u plusu, Mari plus 1. set

Turnir se bliži kraju, pa tako i naše tipovanje, ali ostao nam je još koji dan druženja.

Jedanaestog dana na programu su samo tri meča u singlu, a mi ćemo prognozirati dva.

Marija Šarapova – Jekaterina Makarova

Šarapova želi da ponovi uspeh iz 2008. godine, kada je jedini put slavila u Melburnu. U svih pet dosadašnjih okršaja Šarapova je slavila, uključujući i dva četvrtfinala baš na Australijan openu – 6:2, 6:3 pre tri godine i 6:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6:2 pre dve. Međutim, Makarova igra u životnoj formi, do sada nije izgubila ni set i deklasirala je Simonu Halep.

Predlog: Makarova bi sada mogla da pruži jači otpor – ’plus gemovi’, možda i tri seta

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Endi Mari – Tomaš Berdih

Ušli smo u fazu turnira u kojoj se svaka greška skupo plaća. Tomaš Berdih do polufinala stigao je bez izgubljenog seta, a u prethodnom kolu počitio je Rafaela Nadala. S druge strane, ni Endi Mari nije dozvolio iznenađenje, pa je maksimalnim rezultatom dobio Nika Kirjosa. Obojica imaju dobar servis – Berdih igra agresivno i konstantno napada, dok Mari ima neverovatnu sposobnost da se transformiše iz defanzive u ofanzivu. Očekuje nas veoma kvalitetan, a moguće i dugačak meč.

Predlog: U prvom setu biće 10 i više gemova.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.