Dakar: Baredi i Romi etapa

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dakar: Baredi i Romi etapa

Na Dakaru je u utorak vožena etapa od San Rafaela do San Huana u Argentini, a trijumfe su ostvarili španski vozači Đoan Bareda i Nani Roma.

U konkurenciji motociklista je trijumfovao Bareda, koji je specijal dug 373 kilometra prešao u vremenu od 3:47:03 sata.

Drugo vreme imao je branilac titule Siril Despre, sa zaostatkom od četiri minuta i 41 sekunde, dok je treći bio još jedan bivši pobednik Dakara Mark Koma, koji je bio sedam minuta iza pobednika.

Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srpski predstavnik Gabor Sagmajster u cilju imao 82. vreme i sada je 77. u generalnom plasmanu, u kojem vodi Bareda.

Kod automobilista najbolji je bio Roma, koji je preuzeo prvu poziciju na najtežem reliju na svetu.

Roma je 301 kilometar dug specijal završio u vremenu od 2:58:52 sata, ispred Krištofa Golovica sa jednim minutom zaostatka. Aktuelni šampion Stefan Peterhansel je izgubio više od 28 minuta i bio je tek 29, a Roma, njegov timski kolega, sada u generalnom plasmanu ima devet minuta prednosti u odnosu na domaćeg vozača Orlanda Teranovu.

Na našem sajtu možete da pročitate i ekskluzivni intervju sa Nanijem Romom.

Na Dakaru se u sredu vozi etapa od San Huana do Čilesita, motocikliste očekuje specijal od 353 kilometra, a automobiliste znatno duži, od 657 kilometara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dakar: Baredi i Romi etapa

Izvor: B92, 08.Jan.2014

Na Dakaru je u utorak vožena etapa od San Rafaela do San Huana u Argentini, a trijumfe su ostvarili španski vozači Đoan Bareda i Nani Roma...U konkurenciji motociklista je trijumfovao Bareda, koji je specijal dug 373 kilometra prešao u vremenu od 3:47:03 sata...Drugo vreme imao je branilac titule...

Nastavak na B92...

Dakar reli: Saincu četvrta etapa

Izvor: AutoBlog, 09.Jan.2014, 00:50

U sredu je vožena četvrta etapa na Dakaru, a takmičari su prešli put od San Huana do Čilećita Pobednik ove deonice u kategoriji automobilista bio je Karlos Sainc. Iza njega su se našli Peterhansel sa 6 minuta i 4 sekunde zaostatka, dok je na trećem mestu završio Naser Al Atijah sa 8 minuta...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.