Da li znate da je Džon Teri promenio 381 par kopački za tri sezone?

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate da je Džon Teri promenio 381 par kopački za tri sezone?

Kapiten Čelsija otkrio da ima još jedan neobičan ritual

Kapiten Čelsija Džon Teri otkrio je da na svakoj utakmici nosi po tri para kopački.

Iskusni defanzivac je čuven po sujeverjima, kao što je običaj da sa saigračima uvek mokri u isti pisoar pre utakmice, ali sada ima novo još zanimljivije.

“Nosim jedan par kopački za zagrevanje, jedan za prvo poluvreme i jedan par za drugo poluvreme. Posle toga s njima je gotovo, nikada ih više ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obuvam, jer kada se završi utakmica bivaju razvučene, mnogo veće pa gubim osećaj za loptu. Zato za sledeću utakmicu nabavljam uvek nove”, otkrio je Teri gostujući na britanskoj televiziji.

Upitan koliko dugo praktikuje ovaj ritul kapiten Plavaca odgovara:

“Tri godine i Najki nije srećan zbog toga!”

Goste u studiju je zanimalo gde sve te silne kopačke na kraju završe. Ne brinite, Teri ih ne baca.

“Dosta sam pari kopački poklonio u humanitarne svrhe, kako bi ih prodali na aukciji i zaradili novac. Takođe, Čelsi ima dosta navijača pa njima, ali i klupskim maskotama poklonim po koji par. Volim kada mnogi imaju tako lepu uspomenu d aosnesu sa stadiona”, zaključio je Džon Teri.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.