Da li ovaj potez Rusa znači da se Šarapova uskoro vraća na teren?

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ovaj potez Rusa znači da se Šarapova uskoro vraća na teren?

Marija Šarapova se našla na spisku Teniske federacije Rusije za predstojeće Olimpijske igre u Riju. Šarapova je posle Australijan opena 12 marta priznala da je koristila nedozvoljena sredstva i da je tokom Gren slema u Australiji uzimala meldonijum, koji je zabranjen od decembra prošle godine.

Od tada nije igrala i trenutno je pod suspenzijom sve dok se istraga ne završi. Da li Rusi veruju da će suspenzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Šarapovoj biti ukinuta do Rija ili samo bodu oči svetskoj javnosti i provociraju je, nakon što su se mnogi sportisti iz ove zemlje našli na meti anti-doping organizacija.

Osim Šarapove, na listi Šamila Tapiščeva nalaze se i Svetlana Kutznjecova, Anastasija Pavljučenkova i Darija Kasatkina. Ukoliko Šarapovoj ne bude dozvoljeno da nastupi, ukoliko bude bila moguća zamena, u reprezentaciji će umesto nje biti Jekaterina Maksimova.

Početak Olimpijskih igara zakazan je za 5. avgust.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Marija Šarapova na spisku za Rio!

Izvor: RTS, 26.Maj.2016

Ruski olimpijski tim uvrstio je teniserku Mariju Šarapovu na spisak za učešće na Igrama u Riju, iako je suspendovana zbog dopinga. . ."Stavili smo Šarapovu u tim koji moramo da objavimo do 6. juna", rekao je predsednik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.