Da li je Ataman bio u panciru?

Izvor: B92, 17.Jan.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Ataman bio u panciru?

Turski mediji spekulišu da je trener Galatasaraja Ergin Ataman bio u panciru tokom gostovanja Crvenoj zvezdi u Kombank Areni u petak uveče.

Ataman je omražen u Beogradu posle izjave da su navijači Zvezde teroristi, prilikom gostovanja crveno-belih u Istanbulu pre nekoliko meseci.

Tada je i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da Ataman više nije dobrodošao u Srbiju, ali mu je ipak dozvoljeno da vodi svoj tim u meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrolige. Ipak, pojedine njegove slike iz Arene navode na sumnju da ništa nije prepustio slučaju.

Pred duel dva tima vladala je negativna atmosfera, ali su uz pomoć velikih apela tima i organa vlasti, te brojnim propadnicima policije na ulicama grada i u samoj Areni, izbegnuti bilo kakvi incidenti.

Iako je bio pod velikim pritiskom pune Arene, Galatasaraj je pobedio Zvezdu 74:65, i naneo joj treći poraz u Top 16 fazi Evrolige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je Ataman bio u panciru?

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2015

Turski mediji spekulišu da je trener Galatasaraja Ergin Ataman bio u panciru tokom gostovanja Crvenoj zvezdi u "Kombank Areni" u petak uveče...Trener Galate omražen je u Srbiji, jer je posle gostovanja Crvene zvezde u IStanbulu novembra prošle godine izjavio da su navijači Zvezde teroristi...Ta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.