DESIĆE SE! Mejveder na Mekgregora 26. avgusta!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESIĆE SE! Mejveder na Mekgregora 26. avgusta!

Obojici mimum po stotka... Miliona

Neporaženi bokserski šampion protiv majstora mešovitih borilačkih veština. Flojd Mejveder protiv Konora Mekgregora. Borba koju su svi čekali. I već polako počeli da gube nadu da će je biti. Ali desiće se: 26. avgusta u Las Vegasu!

Obojica boraca sun a društvenim mrežama potvrdili autentičnost informacije. Detalji su još nepoznati, ali su obojica još ranije izjavljivali da im ne pada na pamet da ulaze u ring >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ako neće moći da od tog jednog meča zarade po 100.000.000 dolara. Minimum.

Kako skupiti toliki novac? Sponzorski ugovor, preskupe ulaznice i naravno sistem “pay-per-view”. Svako ko bude hteo da gleda meč, moraće to zadovoljstvo i da plati.

Podsetimo, Mejveder je tokom profesionalne karijere koja je trajala od 1996. do 2015. ostvario 49 pobeda bez ijednog poraza pa ga smatraju jednim od najboljih boraca u istoriji boksa. Mekgregor je takođe šampion, ali u ultimat fajtu. Držao je šampionske pojaseve u pero i lakoj kategoriji. Ali nikada se pre nije borio po bokserskim pravilima, a takav će biti ovaj meč.

Ipak, prve prognoze mu daju ulogu blagog favorita. Uostalom, 11 godina je mlađi od Mejvedera.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mekgregor vs Mejveder " spektakl od pola milijarde

Izvor: B92, 15.Jun.2017, 08:32

Bivši svetski šampion u boksu Flojd Mejveder zakazao je borbu protiv UFC šampiona Konora Mekgregora u bokserskom meču u Las Vegasu...Amerikanac i Irac će se boriti 26. avgusta, a svaki od boraca mogao bi da zaradi po 100 miliona dolara...Mejveder se pre dve godine povukao iz profesionalnog bavljenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.