Čukarički je u kanalu! Napredak pao u Milanovcu

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički je u kanalu! Napredak pao u Milanovcu

Javor slavio protiv Bačke, Voždovac siguran

Čukarički je u ozbiljnom kanalu! Evropski neuspeh protiv Videotona i dalje kao najstrašniji demon prati učenike Milana Lešnjaka. Na poraz i mršav remi protiv Radnika nakalemio se još jedan neuspeh. Ovog puta bolji od Brađana bio je Novi Pazar (1:0) i ostavio ih u mračnim tunelima velike rezultatske krize.

Čukarički posle tri kola Superlige ima samo jedan osvojen bod, a isto toliko puta je pogodio mrežu rivala. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Odlučujući gol u 45.minutu postigao je Enver Alivodić iz penala.

Napredak je predstavljao svojevrsni hit Superlige. Bod na Marakani, pobeda protiv Partizana. I onda – kiks. Ako se to tako može nazvati. Metalac je sigurnom igrom savladao Čarapane. Gotovo da nije bilo neizvesnosti u Gornjem Milanovcu.

Sve je bilo rešeno za deset minuta kolikko je bilo potrebno Mitroviću i Stojanoviću da izrešetaju mrežu Napretka. Siguran je bio i Voždovac na svom terenu, dok je Javor slavio na gostovanju Bačkoj.

SUPERLIGA - 3. kolo:

Radnički Niš - Rad 3:0 (2:0)

/Mrkić 16, 83, Arsić 22/

Subota:

Metalac – Napredak 2:0 (2:0)

/Mitrović 30, Stojanović 40/

Mladost L. - Crvena zvezda 2:4 (1:3)

/Jovanović 19 i 47 – Vijeira 2 i 31 – Rendulić 26, Poletanović 57/

Voždovac - Borac Čačak 2:0 (1:0)

/Georgijević 3 i 74/

Radnik – Spartak 2:1 (2:0)

/Mišan 26, Radović 33 – Mudrinski 71/

Novi Pazar – Čukarički 1:0 (1:0)

/Alivodić 45/

Bačka – Javor 0:1 (0:0)

/Dokić 73/

Nedelja:

19.00 Partizan - Vojvodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SLS: Voždovac savladao Borac, poraz Čuke u Novom Pazaru (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016

Odigrano je skoro kompletno kolo Superlige Srbije, a na šest utakmica u četiri su pobedili domaćini.. . Na krovu Tržnog centra Voždovac je dočekao Borac iz Čačka i slavio je sa 2:0. Golove za “zmajeve” postigao je Georgijević u 3. i 74.minutu. Voždovac sada sa sedam bodova deli prvo mesto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.