Crveno-beli bez golova sa Univerzatiteom

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli bez golova sa Univerzatiteom

Nisu uspeli izabranici Roberta Prosinečkog da zabeleže novu pobedu na pripremama u Turskoj, ovaj put su odigrali meč bez golova sa Univerzatiteom iz  Kluža. 
Meč je obeležio napadač rumunskog tima Entoni koji je zadavao mnogo muka crveno-belim defanzivcima. Rumuni su imali više od igre, bili su konkretniji, promašili su nekoliko izglednih šansi, u 6. minutu Kristea je promašio penal.
Roberta Prosinečkog može da raduje odlična partija rezervnog golmana Bajkovića ,koji  je najzaslužniji što Crvena zvezda nije izgubila protiv neugodnih Rumuna.
Sa druge strane Prosinečkog i armiju navijača mora da zabrine  nedostatak kreacije, mali broj šani i slaba koncetracija momaka u crveno-belim dresovima.
Crvena zvezda - Univerzatitea 0:0
Antalija. – Igralište S.C. hotela Babilon.  Gledalaca: 100 . Sudija: Lavočki (Rusija).
CRVENA ZVEZDA: Bajković, Mikić, Adi, Ćosić, Tošić, Lazović, Borha, Isah, Evandro, Koroman, Kaluđerović.
Drugo poluvreme: Bajković, Stojković, Ćosić, Tošić, Ignjatijević, Bogdanović, Vešović, Mijailović, Perović, Jevtić, Trifunović.
2. minut - Šansa za Rumune, šut Entonija sa leve strane Bajković uspešno zaustavlja.
6. minut -  Penal za Univerzatateu nije iskoristio Kristea koji je pogodio prečku. nastavlja se ofanziva tima iz Kluža. Mikić je skrivio jedanaesterac pošto je nepotrebno faulirao Delgada.
14. minut - Još jedna šansa za Rumune, opasni Entoni glavom šutira tik iznad prečke, posle odlično izvedenog kornera Delgada.
20. minut - Posle drugog kornera crveno-belih igrači Univerzatite kreću u kontru ali odlični Bajković dobro interveniše. Rumuni konkretniji, dve dobre šanse i promašen penal.
25. minut - Prva dobra akcija crveno-belih. Koroman upošljava Kaluđerovića, ovaj postiže pogodak ali pomćni sudija...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez golova sa Univerzitateom, Rumuni promašili penal

Izvor: Blic, 08.Feb.2011

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novi remi na pripremama u Antaliji. Izabranici Roberta Prosinečkog odigrali su 0:0 sa Univerzitateom iz Kluža...Prosinečki je izveo sledeći sastav: Bajković, Tošić, Ćosić, Adi, Mikić, Isah, Lazović, Borha, Evandro, Koroman i Kaluđerović...U timu naravno...

Nastavak na Blic...

Zvezda bez golova

Izvor: RTS, 08.Feb.2011

Drugi meč zaredom, Crvena zvezda nije uspela da postigne gol. Ovoga puta rival je bila Univerzitatea iz Kluža, a opšti je utisak da su Rumuni bili bliži pobedi. Kristea promašio penal, najbolju priliku za crveno-bele imao Trifunović. Robert Prosinečki nezadovoljan...Fudbaleri Crvene zvezde odigrali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.