Crvenim vinom na „crvene đavole”: Priveden navijač Arsenala posle derbija

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvenim vinom na „crvene đavole”: Priveden navijač Arsenala posle derbija

Jedan navijač Arsenala priveden je u subotu posle utakmice sa Mančester junajtedom (1:2) zato što je vinom gađao klupu na kojoj su sedeli rezervni igrači „crvenih đavola”.

Arsenal je bio bolji tokom većeg dela utakmice, samo je odlični golman gostiju De Hea čuvao nerešen rezultat, i dok su svi očekivali da „tobdžije” konačno stignu do prednosti, u 56. minutu je usledio šok i autogol Gibsa za vođstvo Mančestera.

Rezervni igrači Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su naravno proslavljali taj gol, što je isprovociralo pristalice Arsenala koji su potom ušli u verbalni okršaj sa njima. Jedan od navijača je iznervirano bacio čašu sa crvenim vinom prema gostujućoj klupi i isprskao nekoliko članova Mančestera.

Posle utakmice je priveden zbog „antisocijalnog ponašanja” i ako se dokaže da je kriv biće mu na određeno vreme zabranjeno da prisustvuje premijerligaškim utakmicama.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bacio vino na Junajted, uhapsili ga

Izvor: B92, 24.Nov.2014

Jedan navijač Arsenala uhapšen jer je navodno bacio crno vino na klupu Mančester Junajteda tokom utakmice dva kluba u Londonu u subotu...Taj incident se desio dok su ’Crveni đavoli’ proslavljali prvi od dva gola u trijumfu sa 2:1 nad ’Tobdžijama’...Engleski mediji prenose da su članovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.