Crveni gaze ka tituli, Liverpul posle 11 minuta poveo sa 2:0 protiv Noriča!

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crveni" gaze ka tituli, Liverpul posle 11 minuta poveo sa 2:0 protiv Noriča!

Fudbaleri Liverpula nastavili su da gaze ka tituli u Premijer ligi, pošto su već posle 11 minuta na gostovanju Noriču imali vođstvo od 2:0.

Nije mogao da računa Brendan Rodžers na rovitog Danijela Staridža, ali se tandem Sterling - Suarez pobrinuo za vođstvo već nakon 11 minuta. Prvo je Sterling iskoristio pas Kutinja da sa 20 metara pošalje projektil u mrežu Rudija, a zatim se našao u ulozi asistenta.

Servirao je u 11. minutu loptu Suarezu pred golom Noriča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a "El Pistoleru" nije bilo teško da plasira loptu u mrežu. To ipak nije obeshrabrilo domaćine, koji još uvek nisu obezbedili opstanak i otvorenom igrom pokušavaju da se vrate u meč.

Ukoliko Liverpul obezbedi pobedu, imaće pet bodova više u odnosu na Čelsi, koji je u subotu poražen od Sanderlenda posle preokreta sa 2:1.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.