Crnogorski fudbaleri izdvajaju 25.000 evra za pomoć maloj Tijani!

Izvor: NaDlanu.com, 02.Apr.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski fudbaleri izdvajaju 25.000 evra za pomoć maloj Tijani!

Fudbaleri reprezentacije Crne Gore uplatiće novčanu pomoć od 25.000 evra, kako bi pomogli transplantaciju srca osmogodišnje djevojčice Tijane Ognjanović.

"Hrabri sokoli" su nakon remija sa Engleskom (1:1) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odlučili da se odreknu premija i da zarađeni iznos uplate na račun djevojčice.Inicijativa je, kako je objavio "Kurir" krenula od Andrije Delibašića i strelca gola protiv Engleza Dejana Damjanovića."Igrači su između sebe odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da pomognu maloj Tijani. Odrekli su se premija za remi sa Engleskom. Čim uplata bude izvršena Fudbalski savez Crne Gore će potpunu informaciju objaviti na zvaničnom sajtu", rekao je portparol Fudbalskog saveza Crne Gore Ivan Radović.Srpski glumac Sergej Trifunovic gostujući na B92 u emisiji magazin VIP Velikog brata održao je čas humanosti.On je apelovao na gledaoce da ne troše novac da putem telefonskih poziva izbacuju učesnike ovog rijalitija već da pomognu djevojčici.(Izvor: Vijesti)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delibašić za SPORTAL.RS: Nismo bitni mi, važno je sakupiti novac za pomoć Tijani

Izvor: Sportal.rs, 02.Apr.2013

Crnogorci su pritrčali u pomoć maloj Tijani Ognjanović, čija porodica skuplja dobrovoljne priloge za transplataciju srca. "Hrabri sokoli" su odlučili da se odreknu premija za meč sa Englezima u vrednosti od 25.

Nastavak na Sportal.rs...

Crnogorci se odrekli premija zbog male Tijane!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Apr.2013, 18:57

Ideju o humanitarnoj misiji pokrenuli su Dejan Damjanović i Andrija Delibašić. Ostali reprezentativci su jednoglasno podržali ovu akciju, pa će na račun osmogodišnje Tijane uplatiti 25.000 evra

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.