Crno-beli dobili željeno pojačanje u ofanzivi, Fofana izabrao Partizan

Izvor: Blic, 06.Avg.2013, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crno-beli" dobili željeno pojačanje u ofanzivi, Fofana izabrao Partizan

Fudbaleri Partizana dobili su novog saigrača iz redova prethodnog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona: dojučerašnji igrač jermenskog Širaka Ismael Beko Fofana potpisao je četvorogodišnji ugovor sa šampionom Srbije.

On se Partizanu preporučio partijama u dvomeču sa Širakom, kada je bio najveća opasnost po gol Lukača, a glavni adut bila je brzina koja je zadavala glavobolju defanzivcima "crno-belih".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U sredu pre podne Fofana će obaviti lekarske preglede na Vojnomedicinskoj akademiji, a zatim i overiti ugovor u Fudbalskom savezu Beograda.

Kako prenosi zvanični sajt Partizana, 25-godišnji Fofana je izabrao Partizan uprkos boljim ponudama jer želi da se ovde afirmiše. Planira da u Humskoj bude u naredne dve ili tri sezone, pre odlaska u neki jači evropski klub.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Crno-beli" dobili željeno pojačanje u ofanzivi, Fofana izabrao Partizan

Izvor: Dzungla.org, 06.Avg.2013

Fudbaleri Partizana dobili su novog saigrača iz redova prethodnog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona: dojučerašnji igrač jermenskog Širaka Ismael Beko Fofana potpisao je četvorogodišnji ugovor sa šampionom Srbije.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Fofan u Partizanu četiri godine

Izvor: Dzungla.org, 06.Avg.2013

Dosadašnji fudbaler jermenskog Širaka, Ismael Beko Fofana, novo je pojačanje Partizana, potvrđeno je danas na sajtu aktuelnog prvaka Srbije. Fofana, rođen 1988. u Abiđanu, u Obali Slonovače, potpisao je sa crno-belima ugovor na četiri godine.Sutra pre podne predviđeni su pregledi na...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.