Čeri oduševljen dolaskom u Albu: Saša Obradović izvlači najbolje iz igrača

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeri oduševljen dolaskom u Albu: Saša Obradović izvlači najbolje iz igrača

Doskorašnji košarkaš Žalgirisa Vil Čeri novi je član Albe, potvrđeno je na zvaničnom sajtu nemačkog kluba.

Čeri je tokom karijere nosio dres Univerziteta Montana, a pošto nije biran na draftu 2013. godine, preko letnje lige pokušao je da dobije ugovor Klivlenda, ali je upisao "samo" osam utakmica, te u decembru 2014. godine započinje evropsku karijeru u Žalgirisu.

"Sviđa mi se stil igre koji se potencira u Albi. Saša Obradović je trener koji je u stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da uvek izvuče najbolje iz igrača i svestan sam da mogu puno da pomognem timu", rekao je 24-godišnji košarkaš za klupski sajt.

Prošle sezone u Evroligi američki košarkaš beležio je prosečno 7,1 poena. 2,4 skoka i 1,7 astistencije po utakmici, dok je sa Žalgirisom osvojio titulu šampiona Litvanije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.