Čelsi angažuje Gusa Hidinka?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi angažuje Gusa Hidinka?

BELEK - Selektor fudbalske reprezentacije Rusije, Holanđanin Gus Hidink potvrdio je da je u kontaktu sa čelnicima engleskog vicešampiona Čelsija, prenele su danas svetske agencije.

Hidink je napomenuo da bi eventualno preuzimanje "kormila" londonskog kluba izazvalo komplikacije pošto bi morao da uskladi klupske sa obavezama na čelu ruskog državnog tima.

"U situaciji kada predstoji završnica kvalfikacija za odlazak na šampionat sveta 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine u Južnoj Africi odbio bih svaki drugi klub. Ipak, ja sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem gajim specijalne odnose i želim da mu pomognem ako mogu", istakao je Holanđanin.

U razgovoru sa novinarima on je naglasio da ga ne zanima opcija da bude konsultant novog menadžera londonskog kluba.

"Ukoliko prihvatim saradnju sa Čelsijem, mogao bih da budem samo menadžer i to do kraja sezone, znači u naredna dva do tri meseca", poručio je Hidink uz napomenu da bi za to vreme ostao na klupi ruske selekcije i bio odsutan iz kluba u vreme reprezentativnih akcija.

Iskusni 63. godišnji stručnjak je u sezoni 2005/06. bio selektor Australije i trener PSV iz Ajdnhovena, ali ovoga puta je odbio mogućnost da na duže vreme obavlja dve funkcije.

"Meni će u narednom periodu prioritet biti da se sa Rusijom plasiram na Svetsko prvenstvo", istakao je Hidink, koji je sa "zbornajom komandom" na šamponatu Evrope 2008. godine u Austriji i Švajcarskoj stigao do polufinala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hidink u kontaktu sa Čelsijem

Izvor: RTS, 10.Feb.2009

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije, Holanđanin Gus Hidink potvrdio je da je u kontaktu sa čelnicima engleskog vicešampiona Čelsija, prenele su svetske agencije...Hidink je napomenuo da bi eventualno preuzimanje "kormila" londonskog kluba izazvalo komplikacije pošto bi morao da uskladi klupske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.