Čelendž kup: Crno-beli u Atini umalo linčovani

Izvor: S media, 02.Apr.2011, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelendž kup: Crno-beli u Atini umalo linčovani

Rukometaši Partizana plasirali su se u polufinale Čelendž kupa pošto su u revanš utakmici četvrtfinala večeras u Atini pobedili tim grčkog AEK-a sa 24:23 (11:11).

Čelendž kup: Partizan pred Atinu stao na "plus 6"

Zvezdi oduzeti bodovi, Partizan ide ka tituli

Stojković tužio Partizan

"Večiti" u polufinalu rukometnog kupa

U prvom susretu, koji je odigran >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pre sedam dana na Banjici, lider na tabeli srpskog šampionata bio je bolji od Atinjana rezultatom 28:22.

Razočarani ishodom meča gledaoci u Atini bacali su petarde, flaše i druge predmete i uleteli na teren sa namerom da se obračunaju sa gostujućim igračima.

Igrači i rukovodstvo Partizana bili su u ćošku hale i tek kada je došla policija uspeli su da uđu u tunel i izađu napolje.

Inače, crno-beli su postigli najveći uspeh u međunarodnim takmičenjima u ovoj deceniji. Poslednji put višestruki prvak naše zemlje stigao je do završnice evropskog nadmetanja1999. godine, kada je igrao u polufinalu Kupa kupova. Bolja od Partizana u dva meča bila je španska Kaha Kantabrija.

(Foto: Sportski žurnal)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Partizana u polufinalu Čelendž kupa

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Apr.2011

Rukometaši Partizana plasirali su se u polufinale Čelendž kupa pošto su u revanš utakmici četvrtfinala večeras u Atini pobedili tim grčkog AEK-a sa 24:23 (11:11). U prvom susretu, koji je odigran pre sedam dana na "Banjici", lider na tabeli srpskog šampionata bio je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Partizan se plasirao u polufinale Čelendž kupa

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2011, 02:34

Rukometaši Partizana plasirali su se u polufinale Čelendž kupa, pošto su u revanš utakmici četvrtfinala u Atini pobedili tim grčkog AEK-a sa 24:23 (11:11)...U prvom susretu, koji je odigran pre sedam dana na "Banjici", lider na tabeli srpskog šampionata bio je bolji od Atinjana rezultatom 28:22..."Crno-beli"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.