Čekićem po Markoviću! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekićem po Markoviću! (VIDEO)

Bivši igrači Liverpula Kerol i Dauning uopšte ne štede mladog reprezentativca Srbije

Da li je u pitanju ljubomora ili agresija svojestvena za mečeve Premijer lige! Reprezentativac Srbije Lazar Marković imao je silnih muka tokom prvog poluvremena duela između Liverpula i Vest Hema.

 Pored toga što je promašio izglednu priliku Markec je bio na konstantnoj meti fudbalera Vest Hema. Posebno su se na Markovića okomili bivši članovi Liverpula. Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je dobio lakat u duelu sa Endijem Kerolom, a potom se našao u žestokom klinču sa Dauningom. Iskusni Englez se potom zaleteo na njega, ali srećom po Markovića tu je bio glavni arbitar.

Što bi rekli stariji ljudi: „Što te ne ubije, to te ojača“...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VIDEO: Divljački nasrtaji na Markovića!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015

"Čekićem" po Markecu. Dvojica nekadašnjih članova Liverpula Stjuart Dauning i Endi Kerol, trenutno članovi Vest Hema, iz samo njima poznatih razloga, okomili su se na srpskog napadača i u nekoliko navrata mu zadali jake udarce...Prvo je Kerol u skoku "pukao" Lazara u lice, a onda se našao u klinču...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.