Čavez i Kastro: Venecuela je pokradena na Kopa Americi!

Izvor: Blic, 21.Jul.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavez i Kastro: Venecuela je pokradena na Kopa Americi!

Predsednik Venecuele Ugo Čavez požalio se da je fudbalska reprezentacija njegove zemklje "pokradena" u polufinalu Kopa Amerike, u kojem je Paragvaj pobedio boljim izvođenjem jedanaesteraca.

"Ukrali su nam pobedu. Fidel Kastro i ja smo zajedno ocenili da je gol koji su nam poništili bio čist kao suza", rekao je Čavez koji se nalazi na lečenju na Kubi.

"Mislim da naš glas treba da se čuje i pred Južnoameričkom fudbalskom konfederacijom", rekao je Čavez.

Čavez nije spominjao lošu sreću svog tima koji je tri puta pogadjao stativu, od čega dva puta u produžecima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČAVES: VENECUELA "POKRADENA" U POLUFINALU

Izvor: Kurir, 21.Jul.2011

HAVANA - Predsednik Venecuele Ugo Čaves požalio se da je fudbalska reprezentacija njegove zemlje "pokradena" u polufinalu Kopa Amerike, u kojem je Paragvaj pobedio boljim izvođenjem jedanaesteraca..."Ukrali su nam pobedu. Fidel Kastro i ja smo zajedno ocenili da je gol koji su nam poništili bio čist...

Nastavak na Kurir...

Čavez protiv sudija

Izvor: RTS, 21.Jul.2011

Fudbal na kontinentalnom prvenstvu Južne Amerike možda nije na nivou očekivanog, ali uzbuđenja van terena sigurno da ne izostaju. Ovoga puta oglasio se kontroverzni predsednik Venecuele Ugo Čavez, koji za poraz svoje reprezentacije u polufinalnom susretu sa Paragvajem krivi sudije...Predsednik Venecuele...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.