CZ: Radna grupa prihvatila ostavku Jankovića

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2012, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CZ: Radna grupa prihvatila ostavku Jankovića

Na sednici Radne grupe za stabilizaciju FK Crvena zvezda prihvaćena je ostavka trenera Aleksandra Jankovića, a još uvek nije odlučeno ko će ga na tom mestu zameniti.

Rekao šta je imao - Aleksandar Janković

 

Sednica je počela posle 21 sat kada su pristigli Nebojša Čović, Aleksandar Antić i Dragan Džajić, a pola sata pred ponoć, dosadašnji trener Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Janković je napustio prostorije kluba i novinarima je kratko rekao: “Ja sam rekao šta sam imao”.

 

Pošto je Jankovićeva ostavka prihvaćena, članovi Radne grupe treba u toku noći da odluče ko će ga zameniti. Na toj tački se razmimoilaze mišljenja članova, pa se kao jedna od opcija pominje ime Milovana Rajevca, bivšeg selektora Gane, za čije dovođenje je predsednik Radne grupe Dragan Džajić.

 

Od domaćih imena su se ranije još spominjali i Miodrag Božović, Ivan Jovanović i Ilija Petković.

 

Sa druge strane menadžer Zoran Stojadinović, koji je kandidat za sportskog direktora Zvezde, misli da bi najbolje rešenje za trenera bio stranac, a u međuvremenu su se u toku dana u medijima pominjala imena Patrika Klajverta, Hozea Marije Bakera, Sa Pinta…

 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radna grupa prihvatila ostavku Jankovića

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2012

Na sednici Radne grupe za stabilizaciju FK Crvena zvezda prihvaćena je ostavka trenera Aleksandra Jankovića, a još uvek nije odlučeno ko će ga na tom mestu zameniti... ..Rekao šta je imao - Aleksandar Janković.. .. ..Sednica je počela posle 21 sat kada su pristigli Nebojša Čović, Aleksandar...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nema više dileme: Džajić kandidat za predsednika Zvezde

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2012, 00:16

Dragan Džajić pristao je da bude kandidat za predsednika Crvene zvezde kojeg će predložiti Radna grupa za stabilizaciju i reorganizaciju kluba, rekao je Nebojša Čović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.