CRNO-BELI: Zašto da ne budemo prvaci?

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELI: Zašto da ne budemo prvaci?

Šampion Srbije naporno se sprema za sezonu i ističe najveće ambicije na sva četiri fronta u novoj sezoni.

Foto: kkpartizan.rs

Pripreme košarkaša Partizana polako odmiču.

Crno-beli treniraju u hali Pionir već treću nedelju, a svoje utiske o toku priprema, ambicijama i takmičenjima koja ih očekuju iznose prvotimci Partizana NIS.

Milenko Tepić kaže datreninzi protiču u uobičajenom ritmu, sa manjim problemima koji su takođe uobičajeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za ovaj period priprema.

"Sve je onako kako smo do sada i planirali. Bez obzira što ove godine nažalost ne igramo Evroligu, opet imamo najviše moguće ambicije i u Jadranskoj ligi i u Evrokupu, tako da protivnici protiv kojih igramo u toku priprema treba da oslikavaju neke naše ambicije i da pokažu gde se nalazimo u ovom trenutku. Nadam se da ćemo kroz ovaj pripremni deo doći na nivoa da možemo da igramo sa takvim ekipama, kao što je tim Milana sa kojim se susrećemo krajem septembra", istakao je iskusni bek kluba iz Humske.

Mihajlo Andrićrekao je da će se mladi igrači maksimalno truditi da pokažu koliko mogu.

"Navikli smo na takav intenzitet rada i nadamo se da će se to u daljem delu sezone i isplatiti. Tokom pripremnih utakmica imaćemo sigurno i najjaču proveru sa timom iz Milana. Ali svakako idemo od utakmice do utakmice, biće tu još kvalitetnih protivnika i mečeva", rekao jeAndrić.

Za sada jedino pojačanje u timuDuška Vujošević, Andrija Milutinović. deli mišljenje sa saigračima.

"Jeste da je Evrokup slabije takmičenja nego Evroliga, ali mi svi znamo koje su ambicije Partizana u svakom takmičenju. Trudićemo se maksimalno da u Evrokupu učinimo najviše što možemo. Naravno i u domaćem prvenstvu želimo titulu, zaista ne vidim razlog zašto ne bismo bili prvaci i ove godine", kazao jeMilutinović.

Paspored pripremnih utakmica:

4. septembarPartizan NIS - Kožuv

6. septembarPartizan NIS - Jenisej

9. septembarMega Vizura - Partizan NIS

13 - 14. septembar Memorijalni turnir "Mirza Delibašić"

Bosna, Partizan NIS, Cibona, Turk Telekom

19 - 21. spetembar Turnir u Monpeljeu

26. i 27. sptembarPartizan NIS - EA7 Milano

Asvel, Barselona, Strazbur, Partizan NIS

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.