Bufon: Zaza izvukao zeca iz šešira

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Zaza izvukao zeca iz šešira

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon kaže da je Napoli izuzetno jak tim koji je "zaslužio najmanje bod" na subotnjem derbiju u Torinu.

Torinski crno-beli su prvi put ove sezone stigli do liderske pozicije u Seriji A, presudio je gol Simonea Zaze u 88. minutu.

- U poslednjih 15 minuta bio sam zadovoljan i sa bodom, ali je onda Zaza izvukao zeca iz šešira. Napoli je imao inicijativu i zaslužio je najmanje bod. Pretekli smo na tabeli jednu zaista jaku ekipu. Da smo izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bilo bi teško juriti pet bodova razlike - rekao je Điđi Bufon posle meča.

Ni trener Stare dame Masimilijano Alegri nije krio zadovoljstvo prikazanim, a posebno rezultatom. Priznao je da je njegov tim imao sreće usled gola Simonea Zaze.

- Sada smo prvi na tabeli i favoriti smo za Skudeto. Gol Zaze je bio fenomenalan. U životu je sreća veoma važna. Prijatelj mi je rekao - druži se uvek sa onima koji imaju sreće. Očekujem veoma neizvesnu borbu do samog kraja prvenstva - kaže Alegri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.