Bravo prešao u Mančester siti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo prešao u Mančester siti

Dosadašnji golman Barselone Klaudio Bravo novi je fudbaler Mančester sitija, objavio je danas engleski premijerligaš.

"Ponosan sam što sam postao član Mančester sitija. Znam da klub pravi nešto veoma posebno, a ja se nadam da ću biti deo njegovih uspeha u narednim godinama", rekao je Bravo.

Mančester siti je za transfer Brava platio Barseloni 18 miliona evra, a 33-godišnji Čileanac je potpisao ugovor s "građanima" na četiri godine.

"Nije lako napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klub poput Barselone u kom sam imao dve fantastične godine. Ipak, mogućnost da sarađujem s Pepom Gvardiolom je bilo nešto što nisam mogao da odbijem", kazao je Bravo.

Kako prenose engleski mediji, očekuje se da Bravo bude prvi golman Mančestera, odnosno da će dobiti šansu ispred Džoa Harta i Vilija Kabaljera.

"Klaudio je fantastičan golman i odlično pojačanje mom timu. Ima dosta iskustva i liderske kvalitete, a i na vrhuncu je karijere. On je golman kom sam se divio dugi niz godina i presrećan sam što je postao član 'građana'", rekao je trener Mančester sitija Pep Gvardiola.

Barselona je kao zamenu za Brava dovela prvog golman fudbalske reprezentacije Holandije i Ajaksa 27-godišnjeg Jaspera Silesena, kog je platila 14 milona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.