Izvor: B92, 26.Jun.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Botev menja CSKA u Ligi Evrope

Ekipa Boteva iz Plovdiva igraće ove sezone umesto trofejnog CSKA u kvalifikacijama za Ligu Evrope jer je sofijski klub u velikim finansijskim problemima.

Ekipa Boteva će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ekipe Astane iz Kazahstana.

"Želimo da se zahvalimo Fudbalskom savezu Bugarske koji nam je mnogo pomogao. Dobro je što će naša zemlja ipak imati četiri predstavnika u Evropi. Naši igrači su spremni, a navijači se raduju onome što nas čeka", kazao je trener Boteva Stanimir Stoilov.

CSKA je prošle sezone zauzeo treće mesto u prvenstvu Bugarske, ali je nedavno odustao od takmičenja u Evropi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Botev menja CSKA u Ligi Evrope

Izvor: B92, 26.Jun.2013

Ekipa Boteva iz Plovdiva igraće ove sezone umesto trofejnog CSKA u kvalifikacijama za Ligu Evrope jer je sofijski klub u velikim finansijskim problemima...Ekipa Boteva će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ekipe Astane iz Kazahstana..."Želimo da se zahvalimo Fudbalskom savezu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.