Bošković odredio konačan spisak rukometašica Srbije za prvenstvo Evrope

Izvor: Blic, 06.Dec.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković odredio konačan spisak rukometašica Srbije za prvenstvo Evrope

Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije saopštio je spisak od 18 rukometašica koje će ići u Hrvatsku i Mađarsku na Evropsko prvenstvo, koje počinje 7. a traje do 21. decembra.

Od 19 igračica koliko ih je trenutno u Novom Sadu na završnim pripremama, na prvenstvo neće ići Sanja Radosavljević, igračica Radničkog iz Kragujevca koja igra na poziciji levog krila .

Bošković se odlučio za sledeći spisak reprezentativki: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Katarina Tomašević, Jovana Risović, Ana Kačarević, Jelena Nišavić, Sanja Rajović, Dragana Cvijić, Marija Lojpur, Katarina Krpež, Sanja Damnjanović, Jovana Stoiljković, Biljana Bandelier, Andrea Lekić, Kristina Liščević, Dijana Radojević, Jelena Popović, Jelena Živković, Anđela Janjušević, Katarina Stepanović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bošković saopštio spisak za EP u Hrvatskoj i Mađarskoj

Izvor: Sportal.rs, 06.Dec.2014

Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije saopštio je spisak 18 rukometašica koje će ići u Hrvatsku i Mađarsku na Evropsko prvenstvo (7. - 21. decembrar)...Od 19 igračica koliko ih je trenutno u Novom Sadu na završnim pripremama, na EP neće ići Sanja Radosavljević,...

Nastavak na Sportal.rs...

To je to, na Evro idu najbolje rukometašice. I mnogo su ljute

Izvor: 24sata, 06.Dec.2014

Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije saopštio je spisak od 18 rukometašica koje će ići u Hrvatsku i Mađarsku na Evropsko prvenstvo, koje počinje 7. a traje do 21. decembra...Od 19 igračica koliko ih je trenutno u Novom Sadu na završnim pripremama, na prvenstvo neće...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.