Bošković: Zahvaljujući našoj policiji uspostavljen je mir

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Zahvaljujući našoj policiji uspostavljen je mir

Portparol FSS opisao kako je i kada došlo do napada na naš autobus

Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković izjavio je da su, tokom večerašnjeg napada u Tirani na autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije, kamenicama pogođena dva stakla iza vozača, koja srećom nisu pala.

"Na putu od aerodroma do hotela autobus je napadnut. Posle polovine puta kada smo ušli u gradsko jezero, dva stakla iza vozača pogođena su sa nekoliko kamenica. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jedna je bila velika, ali nije došlo do padanja stakla, koje je moglo na najmanji dodir da se sruši", rekao je Bošković Tanjugu, ističući da niko nije povređen.

"Zahvaljujući našoj policiji uspostavljen je mir i bezbedno smo došli do hotela. Veoma neprijatno smo iznenađeni ovim što se desilo", kazao je portparol FSS.

(foto: starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bošković: Kamenicama pogođena stakla uz vozača

Izvor: RTS, 08.Okt.2015, 00:01

. Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković izjavio je da su, tokom večerašnjeg napada u Tirani na autobus sa fudbalskim reprezentativcima Srbije, kamenicama pogođena dva stakla iza vozača, koja srećom nisu pala.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.