Boš napušta Majami, ali može li da igra?

Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boš napušta Majami, ali može li da igra?

Kris Boš bi se rado vratio na parket, ali doktori smatraju da postoji previše rizika da bi košarkaš Majami Hita to uradio.

 33-godišnjak je propustio celu prošlu sezonu zbog ugruška u krvi, a Hit nije uspeo da uđe u plej of.

On tvrdi da je spreman da igra i navodi primere hokejaša i tenisera koji su sa ugrušcima uspešno nastavili karijeru. On kaže i to da bi rado promenio sredinu ako na Floridi smatraju da ne može da igra i da im nije potreban.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Ali, doktori se protive i ne žele da mu izdaju dozvolu za trening i pun kontakt i videćemo da li će neki tim preuzeti rizik da ga dovede.

On ima ugovor sa Hitom do 2019. i treba da primi još 52 miliona dolara, ali trenutno radi sa upravom kluba na sporazumu da ga raskine.

Report: Heat, Chris Bosh reach agreement to part ways in coming weeks. https://t.co/TTTLIura3Mpic.twitter.com/hkAfemgKYu

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.