Borković ipak šesti na startu

Izvor: B92, 19.Apr.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borković ipak šesti na startu

Srpski automobilista Dušan Borković startovaće na trci WTCC šampionata kao šesti zbog diskvalifikacije Hose Marije Lopesa i Sebastijana Loeba.

Tandemu Citroena je poništeno ostvareno vreme i oni će trku početi sa začelja, zbog tehničkih neispravnosti njihovih automobila.

Borković je ostvario osmo vreme, ali će zbog pomeranja dvojice vozača na startu trke u Francuskoj biti na šestoj poziciji, dok će sa prve dve krenuti Ivan Miler i Gabrijele Tarkini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prva trka na stazi Pol Rikar počinje u nedelju u 13.15, a druga dva sata kasnije. Borković posle prvog vikenda takmičenja i trka u Maroku ima devet osvojenih bodova i zauzima osmo mesto u generalnom plasmanu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.