Borba Intera i Milana za Kandrevu

Izvor: B92, 30.Mar.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba Intera i Milana za Kandrevu

Ofanzivni vezista Lacija i italijanski reprezentativac Antonio Kandreva nalazi se na meti Intera i Milana, prenosi 'Gazzeta dello sport'.

Kandreva je, kako se navodi, veoma nezadovoljan posle loše sezone Lacija i rado bi napustio klub u slučaju konkretne ponude.

Predsednik kluba iz prestonice Italije Klaudio Lotito, zahteva najmanje 30 miliona evra za usluge krilnog napadača, koji je ove sezone najbolji strelac tima sa devet golova na 29 utakmica.

Kandreva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tokom karijere nastupao za Udineze, Livorno, Juventus, Parmu, Čezenu, a u Lacio je stigao u januaru 2012. godine.

Sa Rimljanima ima osvojen Kup Italije, dok je dres reprezentacije Italije oblačio 36 puta i postigao tri gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter i Milan u "borbi" za Kandrevu

Izvor: RTS, 30.Mar.2016

Fudbaler Lacija i italijanski reprezentativac Antonio Kandreva nalazi se na meti Intera i Milana, prenosi Gazeta delo sport. . .Kandreva je, kako se navodi, veoma nezadovoljan posle loše sezone Lacija i rado bi napustio klub...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.